Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-05-08@22:03:22 GMT

مودم همراه چیست؟

تاریخ انتشار: ۲۴ خرداد ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۲۲۲۲۲۷۰

مودم همراه چیست؟

امروزه مودم همراه طرفداران زیادی پیدا کرده است. با اینکه تلفن‌های همراه قادرند به اینترنت متصل شده و آن را با دستگاه‌های پیرامون خود به اشتراک بگذارند اما همچنان بازار خرید مودم همراه داغ است.

به گزارش ایسنا بنابر اعلام وب سایت برقچی، اینترنت یکی از ضروریات زندگی امروزی است که به ندرت می‌توان کسی را یافت که با آن سر و کار نداشته باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به همین دلیل شرکت‌های تولید کننده، انواع مختلف مودم را وارد بازار نموده‌اند که مودم همراه یکی از آنها است.

در این متن می‌خواهیم به معرفی مودم همراه یا به نوعی مودم 4g پرداخته و نکات لازم برای خرید آنها را بررسی کنیم.

مودم همراه چیست؟

مودم همراه یا مودم جیبی همانطور که از نامش پیداست، مودمی کوچک و قابل حمل است. این مودم ها به وسیله سیم کارت کار می‌کنند. یعنی شما باید سیم کارت یکی از اپراتورها را درون این نوع از مودم ها قرار دهید.مودم همراه می‌تواند اینترنت را بین چندین کاربر و وسیله مختلف، به اشتراک بگذارد.

مودم های همراه به دلیل داشتن قابلیت حمل و کوچک بودن می‌توانند جای مودم های ADSL را نیز بگیرند. برای استفاده از این مودم ها کافی است یک سیم کارت را شارژ کنید یا برای آن بسته اینترنت همراه تهیه کنید. سپس سیمکارت را داخل مودم همراه قرار دهید. پوشش دهی اینترنت نیز کاملا وابسته به پوشش دهی اپراتور سیم کارت شما دارد.

مودم های همراه دارای انواع مختلفی هستند که هر کدام مزیت های خاص خودشان را دارند. برای مثال نوع شارژی یا نوع دانگل. نوع اول همانطور که از اسمش پیداست با استفاده از یک کابل مخصوص شارژ می‌شود. مودم همراه شارژی تا زمانی که شارژ داشته باشد بدون هیچ مشکلی برای شما کار خواهد کرد. اما نوع دوم، مودم همراه دانگل است.مودم همراه دانگل با استفاده از درگاه USB کار می‌کند؛ شما باید این نوع از مودم های همراه را در پورت USB پاور بانک یا لپ تاپ قرار دهید.

نکته منفی مودم همراه دانگل در این است که باید آن را به پاور بانک یا لپ تاپ متصل کنید. همین موضوع باعث می‌شود تا شما مجبور به حمل وسیله دیگری نیز باشید. از  طرفی مودم همراه دانگل مدت زمان بیشتر می‌تواند برای شما کار کند؛ چرا که با استفاده از پاور بانک یا لپ تاپ، مصرف باتری مودم، آهسته تر خواهد بود. اما نکته مثبت درباره مودم همراه شارژی این است که شما نیازی به همراه داشتن وسیله دیگری ندارید.

مزایای استفاده از مودم همراه

استفاده از مودم همراه مزایایی دارد که تا این اندازه طرفداران این مودم‌ها زیاد شده است. با استفاده از مودم سیم کارت خور قابلیت استفاده از اینترنت نسل جدید که همان اینترنت 4G یا 5G هستند برای تمامی دستگاه‌ها فراهم می‌شود حتی دستگاه‌هایی که از اینترنت نسل جدید پشتیبانی نمی‌کنند. به عبارت دیگر اگر یک تلفن همراه قدیمی که هنوز از اینترنت 4G پشتیبانی نمی‌کند، با اتصال به یک مودم سیم کارت خور از طریق وای فای می‌تواند به اینترنت نسل جدید متصل شده و از سرعت و کیفیت آن بهره‌مند شود.

علاوه بر این، برخی از مودم‌های همراه دارای چندین پورت و امکان اتصال به حافظه جانبی هستند. از این رو می‌توان از این مودم‌ها به عنوان یک حافظه جانبی همراه نیز استفاده نمود.

یکی از مشکلات بزرگی که در هنگام استفاده از دیتای تلفن همراه پیش خواهد آمد تخلیه سریع شارژ باتری تلفن همراه است که با استفاده از مودم همراه این مشکل به تاخیر خواهد افتاد.

استفاده از دیتای تلفن همراه هم تعرفه بالایی دارد و هم سرعت کمتری را پشتیبانی می‌کند که همین سبب افزایش میزان مصرف شارژ باتری شده و سبب داغ شدن باتری و پردازنده می‌شود. اما مودم سیم کارت خور از طریق وای فای تلفن همراه اتصال به اینترنت را برقرار می‌نماید که نسبت به دیتای تلفن همراه از شارژ کمتری استفاده می‌کند. این مشکل برای افرادی که به اصطلاح هم زنگ خور بالایی دارند و هم به طور همزمان مصرف اینترنت زیادی دارند ملموس‌تر است. شاید این عده بیشتر به فکر تهیه پاور بانک باشند تا یک مودم. اما باید بگوییم که کار درست این است که یک مودم همراه پاور بانک دار خریداری شود.

مودم همراه پاور بانک دار که به آن پاور بانک مودم دار نیز می‌گویند، دستگاهی است که شامل یک مودم همراه و یک پاور بانک می‌باشد. مودم همراه می‌تواند اینترنتی با کیفیت را فراهم نماید و بخش پاور بانک نیز می‌تواند شارژ برقی دستگاه تلفن همراه و مودم داخلی را فراهم کند. بنابراین خرید یک پاور بانک مودم دار بسیار به صرفه‌تر از خرید دو دستگاه مجزا و یا خرید پاور بانک است.

باید این مزیت را نیز اضافه کنیم، که از طریق یک مودم سیم کارت خور می‌توان اینترنت پر سرعت را بین چندین دستگاه به اشتراک گذاشت. تعداد اتصالات در مودم‌های مختلف متفاوت است. بنابراین اگر تعداد اشتراک‌گذاری اینترنت به دستگاه‌های دیگر برای شما مهم است باید در هنگام خرید به تعدادی که دستگاه مودم پشتیبانی می‌کند دقت نمایید.

فراموش نکنید که یک مودم همراه برای اتصال به اینترنت طراحی شده و واضح است که نسبت به تلفن همراه از قدرت بیشتری برای اتصال به اینترنت برخوردار است. همچنین آنتن‌های داخلی و خارجی آن به بهبود دسترسی به اینترنت کمک فراوانی می‌کند تا برای شما تجربه اتصال و استفاده از اینترنت پر سرعتی را فراهم نماید.

بهترین مودم‌های همراه

در ادامه برخی از بهترین مودم‌های همراه بازار معرفی شده‌اند.

· مودم همراه هوآوی e5573 سری 4g

· مودم 4g تی پی لینک Archer MR100

· مودم ایرانسل TF-i60 سری LTE

· مودم همراه Alink مدل M960 سری 4g

· مودم 4g قابل حمل تی پی-لینک مدل M7300

انتهای رپرتاژ آگهی

منبع: ایسنا

کلیدواژه: مودم همراه مودم سیم کارت خور استفاده از مودم مودم های همراه مودم ها تلفن همراه دستگاه ها پاور بانک برای شما یک مودم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۲۲۲۲۷۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آموزش: چند نکته برای افزایش سرعت اینترنت

ایتنا - اگر احساس کردید، سرعت اینترنت‌تان از حد معمول پایین‌تر بوده و کاهش پیدا کرده است، خیلی سریع انگشت اتهام به سمت شرکت ارائه‌دهنده خدمات یا وزارت ارتباطات و ... نگیرید. بهتر است به این نکته توجه داشته باشید که شاید مشکل به ‌وجود آمده از سمت خود شما باشد.
در اینکه زیرساخت‌های اینترنت در ایران مشکلات متعددی دارد، شکی نیست، ولی با برنامه‌های اخیر وزارت ارتباطات درخصوص پوشش فیبر نوری، امید فراوانی به برطرف‌شدن آن هست. با این حال، عوامل متعددی می‌توانند باعث کاهش سرعت اینترنت شوند. این عوامل ممکن است مربوط به سخت‌افزار، نرم‌افزار، نوع اتصال، یا حتی شرایط محیطی باشند.

فیلترشکن؛ حتی خاموش
درباره استفاده از فیلترشکن و تأثیر آن بر شبکه و حتی نرم‌افزار و سخت‌افزارهای گوشی‌های هوشمند بارها شنیده‌اید. همیشه تصور بر این است که تا زمانی که خاموش باشد، مشکلی وجود ندارد، اما بد نیست بدانید که برخی فیلترشکن‌ها با ایجاد تغییرات در تنظیمات دستگاه‌ها و مرورگرها، باعث ایجاد اختلال در اینترنت و قطع کامل شبکه می‌شوند یا سرعت را کم می‌کنند. برای این منظور نیاز به خاموش و روشن‌کردن دستگاه و یا حتی ورود به تنظیمات گوشی یا کامپیوتر است.

کیفیت اتصال اینترنت
اتصالات اینترنتی DSL یا ADSL ممکن است کندتر از فیبر نوری یا کابل‌های پهن‌باند باشند. اتصالات ماهواره‌ای نیز معمولا تأخیر بیشتری دارند. بنابراین، این موضوعات گاهی فارغ از ایرادات زیرساخت‌های ارتباطی کشور، بر سرعت نت شما تأثیر می‌گذارد. از طرفی طرح اینترنتی که خریداری کرده‌اید ممکن است سرعت محدودی داشته باشد. تغییرات در طرح اینترنتی، مانند تغییر از یک طرح کم‌سرعت به طرح پرسرعت، می‌تواند بر سرعت تأثیر بگذارد.

مشکل در شبکه داخلی
عوامل زیادی در این رابطه بر سرعت اینترنت تأثیر می‌گذارد:

۱- قدیمی بودن روتر یا مودم

۲- فاصله زیاد از روتر وای‌فای و سایر دستگاه‌ها

۳- تداخل فرکانسی با دستگاه‌های الکترونیکی دیگر مانند تلفن‌های بی‌سیم یا مایکروویو

۴- اتصال همزمان چندین دستگاه به یک شبکه

۵- دانلود یا آپلود فایل‌های پرحجم

۶- ویروس‌ها و بدافزارها

۷- تنظیمات مرورگر شامل پلاگین‌ها، افزونه‌ها یا کوکی‌های قدیمی در مرورگر

راه‌حل‌ها برای بهبود سرعت اینترنت
فارغ از اینکه با تغییر محل مودم، به‌روزرسانی تجهیزات شبکه، پاک کردن حافظه مرورگر، بستن برنامه‌های در حال اجرا در پس‌زمینه، ارتقای طرح اینترنت و استفاده از نرم‌افزارهای ضدویروس و بدافزار می‌توانید به بهبود سرعت اینترنت کمک کنید، روش‌های جانبی دیگری هم وجود دارند که شما را به هدف‌تان می‌رسانند.

فرقی نمی‌کند که از چه نوع اینترنتی استفاده می‌کنید، استفاده از برنامه‌هایی که در گوگل‌پلی برای افزایش سرعت اینترنت وجود دارند سرعت اینترنت دستگاه شما را دوبرابر می‌کند. یک جست‌وجوی ساده به شما بهترین اپلیکیشن‌ها و نحوه استفاده از آنها را نشان می‌دهد. البته برخی از آنها رایگان است و برخی نیاز به خرید اشتراک دارند.


نظارت در لحظه
اگر بخواهید هر لحظه میزان سرعت اینترنت مورد استفاده را بررسی کنید، می‌توانید از اپلیکیشن‌هایی که برای این منظور طراحی شده‌اند، استفاده کنید. در سیستم‌های خانگی استفاده از اپلیکیشن‌هایی که نمایش سرعت آپلود و دانلود را تسکبار نشان می‌دهد، راهی آسان برای ردیابی سرعت اتصال اینترنت است.

در گوشی‌های هوشمند هم نصب برنامه‌هایی که با عنوان «نمایشگر سرعت اینترنت» ارائه شده‌اند، می‌تواند به‌صورت زنده شما را از وضعیت سرعت اینترنت گوشی آگاه کند. با کلیک روی گرافی که طراح شده است، می‌توانید در دقایق گذشته وضعیت اتصال اینترنت خود را مشاهده کنید.

منبع: همشهری آنلاین

دیگر خبرها

  • مشکلات توسعه فیبر نوری به روایت مدیران اپراتورهای ثابت / شهرداری تهران اصلاً همکاری نمی‌کند
  • دردسرها و مشکلات توسعه فیبر نوری به روایت مدیران اپراتورهای ثابت
  • شما نظر بدهید / با ادعای وزیر ارتباطات در مورد سرعت مناسب اینترنت موافقید؟
  • شما نظر بدهید / آیا با ادعای وزیر ارتباطات در مورد سرعت اینترنت موافقید؟
  • اعلام بسته تخفیفی ایرانسل به مناسبت دهه کرامت
  • آموزش: چند نکته برای افزایش سرعت اینترنت
  • انتشار نسخه جدید همراه بانک دی؛ «دی‌جت پرو»
  • نماینده مجلس: با فروش فیلترشکن به مردم یاد دادیم که می‌توانند خلاف کنند
  • اتصال ۲۶۰ روستای بالای ۲۰ خانوار آذربایجان غربی به اینترنت پرسرعت
  • بهره‌مندی ۵۸۰ خانوار روستایی خراسان جنوبی از اینترنت پرسرعت